GRUP HEPSİ FUN CLUP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GRUP HEPSİ FUN CLUP

EN İYİ GRUP HEPSİ FUN CLUP FORUM SİTESİ

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ritim ile TERAPİ!

YazarMesaj
mücü21
Administratör
Administratör
mücü21

Ritim ile TERAPİ! Empty
MesajKonu: Ritim ile TERAPİ!   Ritim ile TERAPİ! Icon_minitime2/28/2009, 19:33

Sıkıntını, öfkeni, fazlalıklarını müzik dinleyerek at!

Hepsi'nin biri gitti...
Gülçin'in gruptan ayrıldığı konusundaki söylentiler uzun süredir basında yer alıyordu. Dubai'de evlendiği ve bir daha Türkiye'ye gelmeyeceği yazılıp çizilirken, grubun dağılacağı konusunda endişeler yaşamaya başladı fanlar. Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konser afişi görülür görülmez Gülçin'in gerçekten ortada olmadığı ama grubun yoluna devam ettiği anlaşıldı. Gruptan herhangi bir açıklama gelmezken TİM'de verecekleri konserde de sadece 3 kişi olacakları anlaşıldı. Fan sitelerine göz gezdirdiğimizde bu süre içinde Gülçin'i suçlayanlar ve diğer grup üyelerinin Gülçin'e sinirlenmesine kızanlar olmak üzere iki grubun oluştuğu gözümüze çarptı: 'Aşk savaşçıları' ve Hepsi grubunun dört kişi olmasını benimsemiş 'Aşk için dostuna bay bay demeyeceksin' adlı gruplar bunlar. Hepsi grubunun Gülçin'siz bir hiç olacağına inananlar da çoğunluktaydı. Bu yorumlara kızan diğer fanlar boş durmadılar, savundular gruplarını. Herkes tam gaz birbirini yemeye devam ederken nihayet tartışmalar sonuçlandı. Bir televizyon programında dört kızımızı bir arada bulduk.

Tabii Gülçin canlı telefon bağlantısı ile programdaydı. Evlenmemişti ama gruptan ayrılmıştı.

Sunucu: Arkadaşınıza bir şey söylemek ister misiniz?
Cemre: Ben pek fazla söylenecek bir şey bulamıyorum.
Gülçin: Cemre gerçekten çok haklısın ama benim de özel sorunlarım var ve bu sorunlar yüzünden gruptan ayrıldım.
Yasemin: Aşk ve iş gerçekten zor kavramlar oldu benim için. Gülçin gidince bunu daha iyi anladım. Hayatta her şey istediğin gibi olmuyor.
Eren: Yasemin'e katılıyorum aslında. Bu bir arkadaşlık bitirme konusu değil, sadece bir kişi grubumuzdan çıkıyor.
Yasemin: Sonuçta hayat bu... Öyle dersin böyle çıkar. Bunun için birbirini kırmaya değmez.

kaynak : Cosmo Girl.
https://gruphepsifunclup.catsboard.com

Ritim ile TERAPİ!
1 sayfadaki 1 sayfası