GRUP HEPSİ FUN CLUP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GRUP HEPSİ FUN CLUP

EN İYİ GRUP HEPSİ FUN CLUP FORUM SİTESİ

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

magazin dünyası

YazarMesaj
mücü21
Administratör
Administratör
mücü21

magazin dünyası Empty
MesajKonu: magazin dünyası   magazin dünyası Icon_minitime3/12/2009, 20:38

ÜNLÜLER İRADELERİNE GÜVENİYORLAR...

magazin dünyası Unluleriradelerineguven

Kötü Anıları Silen Hapa Ünlüler İtibar Etmedi...

KÖTÜ ANILARI SİLEN HAPA ÜNLÜLER İTİBAR ETMEDİ...

Hafızalara kazınan kötü anılardan kurtulmak için Hollandalı bilim adamları bir ilaç geliştirdi. Ünlüler yaşadıkları acı olayları hapla unutmak yerine kendi iradeleriyle atlatabileceğini söyledi...

Hollanda'da bilim adamları, insan hafızasındaki acı ve korku veren, kötü anıları silen bir ilaç geliştirdiğini açıkladı. Ünlülere hayatlarından silmek istedikleri bir anı var mı? diye sorduk. Cevaplara göre Hollandalılar'ın bu hapı bizde çok işe yaramaz görünüyor...

Hülya Koçyiğit: Babamın öldüğünü duyduğum an 16 yaşındaydım daha ona doyamamıştım. O anı unutmak değil de hiç yaşamak istemezdim. Fakat olmuyor işte.

Perihan Savaş: Uçağa binmekten korkuyorum. Bu fobimi yenmek isterdim. Bu fobi araba kazası geçirdikten sonra bende oluştu. Yaşadıklarımı unutmak istemezdim.

Nuri Sesigüzel: Hep güzellikleri yaşadım. Acı gün olmasa tatlı günün kıymeti anlayamaz insan. Benim hayatım hep dolu dolu geçti. Neden yaşadığım olayları sileyim ki.

Erkan Petekkaya: Ben yaşadıklarımla varım. Hatalar acılar insanı olgunlaştırır. Hayatı acısıyla tatlısıyla yaşamak gerektiğine inanırım.

Umut Akyürek: Korkarak söylüyorum ama hiç hayatımda aile kaybım olmadı. Ölüm de hayatın gerçeği ama bu kaybı yaşamak istemezdim. Unutmak isteyeceğim tek şey bu olurdu.

Hüner Coşkuner: Arkama dönüp baktıkça hayatımdan silmek isteğim kapalı yerde kalma fobim var. Ben aileme çok bağlı bir insanım. Ablam 40 yaşında vefat etti. Ondan sonra dengem bozuldu. Bu hapla bu fobimi yenmek isterdim.
https://gruphepsifunclup.catsboard.com

magazin dünyası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» MAGAZİN D ÖZEL RÖPORTAJ