GRUP HEPSİ FUN CLUP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GRUP HEPSİ FUN CLUP

EN İYİ GRUP HEPSİ FUN CLUP FORUM SİTESİ

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ben Küçükken Gösterirdim!

YazarMesaj
mücü21
Administratör
Administratör
mücü21

Ben Küçükken Gösterirdim! Empty
MesajKonu: Ben Küçükken Gösterirdim!   Ben Küçükken Gösterirdim! Icon_minitime5/1/2009, 00:30

Ben Küçükken Gösterirdim! Benkucukken01

tarih : 01.05.2009 16:00:00 - 15.05.2009 16:00:00
mekan : Kulis Oda Sahnesi Caddebostan

bilet fiyatları
Normal: 23,00 TL, İndirimli Matine: 10,00 TL
ön bilgi

- Bilet fiyatı indirimli matine için 10,00 TL'dir.
- 6 Mayıs 16:00 tarihli oyunumuza yer kalmamıştır.
etkinlik hakkında bilgi

METİN ZAKOĞLU STAND-UP SHOW

"Ben Küçükken Gösterirdim!"

Ben Küçükken Gösterirdim! Benkucukken01

Bir apartmanın bahçe katındaki dairesine yerleştirdiği sahnesi ile sizlere bambaşka bir ortamda aklınıza hiç gelmeyecek bir ev salonunda birbirinden güzel oyunlar sahneleyen Metin Zakoğlu'ndan şimdi yepyeni bir Stand-Up gösteri sizler için kapı açıyor. "Ben Küçükken Gösterirdim" adlı gösterisi ile Zakoğlu Küçükken gördüklerini ve gösterdiklerini! Sizlerle paylaşmak istiyor. Görmek isteyenlerin kaçırmaması gereken bu eğlenceli gösteride çocukluğumuza dair bilinç akışımızın bizi nasıl etkilediğini ve hayata şimdiki yaşlarımızda o pencereden nasıl baktığımızı en komik halleri ile izleyecek ve kahkahaya doyamayacaksınız.

Doğaçlama yeteneği ile her an yeni zik zak'lara yol açacak bu gecede siz de Zakoğlu gibi bir müddet sonra düz giden her şeyden sıkılmaya başlayacak ve kendinizi gösterinin bir parçası olarak göreceksiniz... Hayatımızda neleri atladığımızı gelin birde Metin Zakoğlu’nun penceresinden bakalım ne dersiniz?

Önemli Not: Oyunlarımıza tam zamanında gelmeniz önemle rica olunur. “Bir saat erken gelmek beş dakika geç kalmaktan iyidir!”W.Shakespeare

Metin Zakoğlu’nun şovlarında bilinmesi gereken en önemli şey her gösterinin seyirciye göre yeniden şekillenmesi ve farklılaşmasıdır... Tamamen doğaçlamaya bağlı olarak sunduğu bu gösterilerde Zakoğlu her gösteri de çoğunlukla birbirinden farklı metinler sunmaktadır...

Mekan hakkında genel bilgi;
Mekanımız bir apartmanın arka bahçesinde ki Müştemilatın içine yerleştirilmiş gerçek bir ev salonu tasarımındadır. Seyirciler kendilerini kendi evlerinde hissetmekte oyun boyunca çay - kahve, şarap gibi içeceklerini ellerinde bulundurarak gösterileri izleyebilmektedirler.

BEN KÜÇÜKKEN GÖSTERİRDİM!
Yazan - Gösteren: Metin Zakoğlu
Mekan Tasarım: Tuğba Zakoğlu
Süre: 60 Dakika (Süre performansa göre artabilir.)
Ara: Zakoğlu'na bağlı olarak gösteri sırasında belirleniyor.

STAND-UP SEYİRCİ NOTLARI

Biraz geç keşfettim bu küçük gizli hazineyi.Bu gece burada olmaktan dolayı büyük keyif aldım.Hızla değişen duygularımı ben bile takip edemedim.Sevgili Metin Zakoğlu sizi tanıdığıma çok sevindim.Bu gece burası kocamandı!
Gökçe Bahadır

Zihni sinir bir adamdan,zihni sinir hikayeler... Bayıldım.Yine geleceğim.
Elif Mutlu

Alışılmışın dışında çok ama çok zevk verici bir ortam.Espriler tam dozunda. (Cem Yılmaz gibi değil)Tiyatrolarda öksürüğünüz tuttuğunda kendinizi antrak’a kadar zorla tutmanızı gerektirmiyor.
Nursen Çelikkaya

Eşime oyuna gidecez değince,nereye dedi,sanırım bir sanatçının evine gidecez dedim... Öyle de oldu,bir oturma odası düzeninde,eğlendik, güldük, şarabımızı kahvemizi içtik,90 dakika boyunca Metin Zakoğlu ile hayatı paylaştık... Tavsiye ederim...
Erdal Kemeroğlu

Samimi;İçten;Yalansız; Akıcı,zamanın geçtiğini unutturan,sempatik tempolu bir gösteri... Yeteneğinizi bu kadar güzel işlediğiniz için tebrik ederim.
Evren Emre

Yorum,anlatım ve seyirciyi oyuna dahil etme çok içten samimi ve doğaldı. Çok başarılı...
Nurgül Adım

Sahnedeki hakimiyetiniz,seyirci ile dialogunuz ve ortamın sıcaklığı çok ama çok iyiydi... Fikrinize Sağlık.
Dila Kaplan

Sürüden ayrılanı kurt mu kaparmış; Ya sürüden ayrılan kurdun kendisiyse?
Murat Tuşder

Sahnede olup bir kitlenin nabzını tutabilmek,göz temasını koruyup kaleleri teker teker fethetmek de çok ama çok başarılısınız...Bu tutkuyu yaşatmak için sınır tanımamak olarak algıladığım bu dar alandaki paslaşmalarınız sizin için olduğu kadar bizim için de umut vericiydi!
Elçil Kaya Biçer

Sizin sayenizde yaşadığım şehrin süprizlerle dolu olduğunu bir kez daha fethettim.Bu akşam bizim için gerçekten büyük bir süprizdiniz...
Ahmet Biçer

Gösterinizi çok beğendim.Seyirciyi oyunla bütünleştirirken kullandığınız üslup,aşalayıcı olmayıp,aksine gururlandırıcıydı. Biz 68 kuşağını eski günlere götürdünüz. Teşekkür ederim.
Sevin Güray

Bundan daha başarılı olamazdı.Çok içtensiniz.
Suzan Ekinci

Sizi izlemek için özel olarak Bursa’dan gelmeye değdi. Seyircinin gösterinin içinde olması gerçekten bambaşka bir duygu. Her oyununuzu izlemeye geleceğiz.
Meral Tosun

Son derece samimi ve komik .. .Komediye sevgiyi dahil etmek her zaman mümkün olmuyor. Sanırım buda beraberinde büyük başarıyı ve alakışı getiren en önemli etken. Tebrikler
Harika Türkan Yıldırım

İlginç bir gösteriydi. Anlatılanlar sanki içimizden geçiyor gibiydi.
Şükriye Türkoğlu

Hiçbir gösteride bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum,hiçbir tiyatro sanatçısını bu kadar derin hissetmemiştim.İnanılmaz derecede komik ve bir o kadarda dokunaklıydı.
Onur Özdemir

Zihni sinir bir adamdan,zihni sinir hikayeler... Bayıldım.Yine geleceğim.
Esen Sakı

Süper güldürürken birden insanın yüzünü kızartan durumları ortaya çıkartan bir gösteride,sanatçımızda harika

Hazal sun

Aziz Nesin güzelliğinde.
Gamze Kamacı

Eşime oyuna gidecez değince,nereye dedi,sanırım bir sanatçının evine gidecez dedim... Öyle de oldu,bir oturma odası düzeninde,eğlendik, güldük, şarabımızı kahvemizi içtik,90 dakika boyunca Metin Zakoğlu ile hayatı paylaştık... Tavsiye ederim...
Erdal Kemeroğlu

Muhteşem.Bundan sonra tüm oyunlarınızı izleyeceğim.Bayıldım.Kahkahalarla dolu bir gece yaşattığın için teşekkür ederim.

Cansu Köp

Sizi tanıdığımıza çok memnn olduk,sizin bu anlamlı ve esprili duruşunuzu sokaklara taşımalıyız.

Nihat İbiş

Cümle kurmaktan,düşündüğünü dile getirmekten korkmayan özgür bir gösteri izlediğim için size teşekkür ederiz.

Keyifli,eğlenceli en önemlisi her kelimesi dinlenesi…
Elif Altay

www.metinzakoglu.com
[i]

Ben Küçükken Gösterirdim! Anadolusagliklogo
https://gruphepsifunclup.catsboard.com

1 sayfadaki 1 sayfası